Bedreigd wint de Eigenwijsprijs 2021!

Yeahhh! Bedreigd heeft de Eigenwijsprijs 2021 gewonnen!

De Eigenwijsprijs is een kinderjuryprijs voor christelijke kinderboeken, die jaarlijks wordt uitgereikt. Tijdens een uitzending vanaf de website van het platform Christelijke kinderboeken, werd bekendgemaakt dat ‘Bedreigd’ de meeste stemmen heeft gekregen van de lezers in de categorie bovenbouw. Ik ben heel trots om juist déze prijs te winnen, omdat het een prijs is waarvoor kinderen hebben gestemd. Ik schrijf mijn boeken voor jullie! Wat een compliment dat jullie als lezers mijn boek het beste christelijke kinderboek van 2021 vinden.

Klik hier als je weer wilt weten over ‘Bedreigd’ of of het eerste hoofdstuk wilt lezen.

Het was niet de eerste keer dat ik de Eigenwijsprijs won. In 2004 won ik de prijs met ‘Geldjacht’ en in 2005 met ‘Rosa, straatverkoopster in Colombia’.

Dank voor jullie stemmen en geniet van mijn boeken!

 

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.