Colombia

Geen reacties

Er komt heel wat bij kijken voordat je naar Colombia kunt reizen. Toen we hoorden dat we Yulia hadden gekregen, moesten we tickets voor het vliegtuig gaan regelen. Ook het hotel moest worden besproken (dat kon met een e-mail in het Engels). Vanmorgen hebben Matthias en Jennifer vaccinaties gehad. Dat zijn prikjes, omdat er in Colombia vreemde ziektes voorkomen, die je liever niet wilt krijgen. Antoinette en ik hebben die vorige keer al gehad, dus wij hoefden nu niet. Komende week gaan we naar het consulaat van Colombia in Amsterdam. We gaan dan een visum halen: dat is een stempel in je paspoort waarop staat dat je naar Colombia mag reizen. (Anders kom je het land niet in L). Verder moeten we nog kleren kopen en koffers pakken. En ik moet de box nog in elkaar gaan zetten voor Yulia. Genoeg te doen dus.

Is er dan nog wel tijd om te schrijven? Nou, heel snel tussendoor heb ik nog een derde versie gemaakt van mijn nieuwste boek. En de titel is bekend: ‘Meesterfout’. Ik heb ook al een schets gezien van de omslagillustratie. Wie de illustraties gaat maken, dat blijft nog even geheim.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.