De kinderboekenweek gaat bijna weer starten…

De kinderboekenweek gaat bijna weer starten en wat is er nou leuker dan een schrijver in de klas?

Die schrijvers hebben het er maar druk mee… Ik hoorde van verschillende ‘collega’s’ dat hun agenda helemaal vol zit, deze maand. Ook ik ben in de komende weken al mijn vrije dagen bezet met het geven van ‘gastlessen’ op scholen in Houten, Ridderkerk en Barendrecht.  Gisteren ben ik gestart in Schiedam. Zoals je ergens anders op mijn site kunt lezen, ben ik geen leerkracht meer, maar ik vind het wel heel leuk om deze lessen te geven. Vooral omdat kinderen reageren op mijn boeken. En van de juf uit Schiedam hoorde ik vandaag dat er gisterenmiddag gelijk kinderen naar de bieb waren gegaan om mijn boeken te lenen. Da’s toch mooi!

Vind je het leuk om een keer bij zo’n les te zijn? Op 15 oktober kom ik in Numansdorp in een bibliotheek. Klik hier voor meer informatie. Wie weet tot ziens!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.