een derde deel voor Tinsels?

Deze week heb ik het laatste hoofdstuk voor het 3e deel van de Tinsels-serie geschreven. Daarna heb ik het hele verhaal opgestuurd naar mijn redacteur. Ik ben benieuwd hoe het nu verder gaat.

Voor iedereen die nieuwsgierig is, zal ik alvast een stukje verklappen: Thomas en Justine zijn op vakantie in ItaliĆ«. Daar vindt Justine iets bijzonders, dat ze heel graag wil houden. Maar daar denken haar ouders anders over. Een spannend avontuur volgt, waarbij Thomas’ vader zelfs door de Italiaanse carabineri wordt gearresteerd.
Als je benieuwd ben hoe het verder gaat, moet je nog even geduld hebben, want het boek is nog niet klaar.

Hou deze site in de gaten voor meer informatie!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.