een mooie beoordeling!

Vorige week was de uitreiking van de Hoogste Woord prijs. Dat is de juryprijs voor het beste christelijke kinderboek. Willemijn de Weerd won de prijs met ‘Ik stuur je de zon’. De jury schreef ook een beoordeling over mijn boek ‘De laatste slag’.

De laatste slag_voorkantHier word ik best wel blij van! Ik won geen prijs, of toch wel?

“Roland Kalkman schreef een spannend, knap geconstrueerd boek met diepere lagen die mooi in het verhaal verweven zijn. Hij bouwt de ‘detectiveachtige’ spanning mooi op en de ontknoping is verrassend. Het verhaal is intrigerend en spannend omdat de dader lang verborgen blijft. Er zijn genoeg afleiders in het verhaal zoals Udo, Vincent, en de vraag of Remi misschien zelf de EPO heeft toegediend. Je moet wel verder lezen om te weten hoe het af zal lopen, je blijft er nieuwsgierig naar.
De jury beoordeelt deze thriller van Kalkman als zijn beste boek tot nu toe: met dit boek maakt hij als auteur een grote stap voorwaarts. Als er een aanmoedigingsprijs zou bestaan, zou Roland Kalkman hiervan de winnaar zijn.”

 

AdminMWC

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.