gelukkig nieuwjaar!

Welkom op deze nieuwe website van Roland Kalkman! Alle lezers, groot en klein wens ik een goed 2011 toe. Ik hoop dat je ook dit jaar geniet van de verhalen die ik schrijf en dat je veel leesplezier hebt. 

Dit jaar heb ik als schrijver plannen genoeg: in het voorjaar verschijnt ‘donkere dagen’, opnieuw over Thomas en Justine uit ‘Meester verdacht!’ Ik ben bezig met een spannend boek voor oudere kinderen, over het thema schuld en vergeving. Daarnaast ben ik gestart met een leesboek voor kinderen die net kunnen lezen. Over dat alles kun je lezen op deze nieuwe website, die vanaf vandaag online is. Veel leesplezier!

  • Hoi Roland, Antoinette , Matthias, Jennifer en Yulia!
    Ook voor jullie een gezegend 2011!

    Wat een mooie site Roland! Blij te zien en te leze dat het goed met jullie gaat!

    Hartelijk groeten,

    Suus

Geef een reactie