Het vervolg op ‘Meester verdacht!’ duurt dus iets langer dan gedacht…

Twee weken vakantie achter de rug, maar ik heb geen letter geschreven de afgelopen maand. Tenminste, niet voor een nieuw boek. Wel voor mijn andere werk, ik doe een opleiding en daarvoor ben ik bezig met een onderzoek. Hierover schrijf ik een soort scriptie, en die is bijna klaar. Volgende maand hoop ik dit af te ronden, daarna heb ik weer tijd om boeken te schrijven. Daarnaast zijn we thuis aan het verbouwen. De aannemer is nu bijna klaar, mijn vrouw en ik hebben in een paar avonden tijd het nieuwe plafond geschilderd. Het vervolg op ‘Meester verdacht!’ duurt dus iets langer dan gedacht…

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.