Hoera, het heeft weer gesneeuwd!

Vanmorgen keek ik naar buiten: Hoera, het heeft weer gesneeuwd!

Wat is er zo fijn aan sneeuw? ’s Morgens met koude handen de auto uitgraven? Uitglijden op de stoep? Op een schoolplein met sneeuwballen bekogeld worden? (Heb ik allemaal al meegemaakt, deze winter…)

Ik ben bezig met een nieuw verhaal en dat speelt zich af in de winter. De sneeuw heeft een grote rol in het verhaal.
Een paar jaar geleden heb ik een kerstverhaal geschreven in de zomer, ik zat toen in Oostenrijk bij 30 graden na te denken over de winter. Dat was niet zo handig. Nu schrijf ik weer over de winter en dat gaat veel makkelijker omdat het buiten koud is. Dit sneeuwverhaal schrijft dus lekker weg!

En verder: ik houd niet van auto krabben, uitglijden of sneeuwballen in mijn nek. En eigenlijk wil ik weer op mijn motor rijden, want die staat ook alweer drie weken in de garage. Ik hoop dat het sneeuwen nu toch maar gaat stoppen.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.