hulp bij het schrijven

Een schrijver werkt veel alleen. Ik bedenk zelf het verhaal, ik schrijf het en ik verbeter het. Maar natuurlijk krijg ik altijd ook hulp. Soms vraag ik hulp aan iemand die veel over een onderwerp weet. En ik krijg altijd hulp van mijn redacteur, die het verhaal ook leest. Vandaag heb ik hulp gehad van mijn dochter Jennifer. Jennifer zit in groep 4 en ze heeft mijn nieuwe groep 3 boek gelezen. (Natuurlijk is het nog geen boek, maar dat komt hoop ik wel!) Ze moest erg om het verhaal lachen. Maar ze zei ook waar het verhaal te moeilijk was. Dat moet ik dus verbeteren. Bedankt Jennifer!

  • ja gisteren is ie bij ons geweest

  • ja je hebt gelijk het lijkt me een heel leuke boek maar donkere dagen is veele leuker maar er zijn nog meer leuke boeken van u

    lieve groetjes van williena uit groep 6/7 regenboogschool uit urk!

  • Roland kalkman ik zit al zo lang te wachten datn je komt ik kan echt niet wachten want ik heb een boek van u gelezen en die hete kriebel en die is echt spannend en leuk en ik heb zelf ook wel eens een boek geschreven die was ook echt heel leuk die ging over mijn vriendin en ook over me zelf maar ik moest na de tijd ook alleen maar lachen om dat boek want de ene die ik heb geschreven die ging echt alleen maar over onzinm echtwaar die was zo komisch

    lieve groetjes van melanien uit groep 6/7 regenboogschool uit urk!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.