in de vakantie niet naar school geweest, maar wel weer wat geleerd

De laptop ging natuurlijk mee

Heb jij een fijne vakantie gehad? Lekker uitrusten en vooral niet aan school denken! Dat heb ik ook niet gedaan, ik ben met mijn gezin op vakantie geweest, maar de laptop ging natuurlijk wel mee:

Ik ben hier bezig met een boek, wat hoort bij een (nieuwe) taalmethode. Deze week is de eerste versie af. Ik krijg dan commentaar van de redactie en daarna ga ik het verbeteren. Wat voor mij wel spannend is, is dat het verhaal voor niveau E7 moet zijn. Dat is een wat moeilijker boek dan je van mij gewend bent. Ik moet dus nu goed letten op de lengte van mijn zinnen en welke woorden ik gebruik. Altijd weer leuk, om nieuwe dingen te leren! Zo zie je maar: in de vakantie niet naar school geweest, maar wel weer wat geleerd.

Veel plezier op school, dit jaar!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.