Komt er nog een vervolg op ‘Rosa en Maria’?

Komt er nog een vervolg op ‘Rosa en Maria’? Die vraag krijg ik wel een paar keer per week te horen. En tja…

Komt er nog een vervolg? Ik weet het op dit moment nog niet. Ik heb in de afgelopen maanden een spannend boek geschreven, dat is nu klaar. Binnenkort zal ik er wat over schrijven op deze site. (Je moet nog wel even geduld hebben want het verschijnt pas in september.)

Ik heb het volgende bedacht: Binnenkort gaan we als gezin opnieuw naar Colombia om een kindje te adopteren. We weten nog niet welk kindje, maar we hebben gisteren wel gehoord dat het uit de stad Pereira komt. Nu zijn we van alles aan het klaarmaken: foto’s, formulieren, inentingen, want het telefoontje komt nu vast snel. Als we in Colombia zijn, ga ik kijken of ik inspiratie heb voor een nieuw deel uit de serie. Ik kan dan in Colombia gelijk de sfeer weer eens goed proeven en ook wat ‘research’ (onderzoek) doen.

Als we het voorstel voor ons kindje hebben, kun je dat ook hier lezen, hou mijn site dus maar in de gaten!

 • ik wil nog een tip geven:
  ik kan niet tegen zielige boeken maar behalve als het goed komt!!!
  en dat is in rosa
  en ik wil zoo graag dat roza haar vader weer terug ziet en de rest dat ze maria ook kunnen zien, ik heb tranen van dit boek gekregen!!!
  doei

  alstublieft

 • yes wat lees ik dat er waarschijnlijk nog een deel komt
  en een tip:
  wilt u dan doen dat er veel rosa in voor komt
  en dat maria rico ook een keer ziet
  en dat rico vergeving aan rosa vraagt
  en dat maria bij rosa een paar jaar of maanden mag wonen??
  bedankt alvast als u dit doet\
  u bent de mooiste boeken schrijver
  u denkt goed na over de leeftijd van iemand zoals rosa en maria
  over die rico die met rosa ja vrijt
  echt goed
  en mn broertje vind kom je ooom op mijn feestje mooi
  !!

 • plesae komt er nog een vervolg>>???
  de boeken zijn zoo mooi

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.