Kriep! wordt uitgegeven

Dit najaar heb ik een verhaal geschreven voor een speciale groep kinderen: Jongens en meisjes van 10 jaar en ouder die lezen moeilijk vinden. Omdat het een speciaal boek is, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte uitgeverij. En die heb ik gevonden. Gisteren heb ik gehoord dat mijn boek ‘Kriep!’ uitgegeven gaat worden!

Omdat er een kleine groep kinderen is die deze boeken leest, is het voor de meeste traditionele uitgeverijen niet haalbaar om zulke boeken te maken. Een uitgever moet er namelijk een paar duizend drukken om uit de kosten te komen. Ik heb daarom gekozen om het boek uit te geven via een ‘Printing on Demand’ uitgeverij. Dat is een uitgever die mooie boeken maakt, maar ze worden pas gedrukt als ze zijn besteld. Dat kan elke dag, dus het boek is gewoon binnen twee dagen bij je thuis. Het is te koop bij een speciale website, maar ook in de gewone boekhandel.

‘Kriep!’verschijnt waarschijnlijk deze winter nog, dus het gaat nu ineens heel snel.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de verschijningsdatum van dit boek, laat je mailadres hieronder dan achter (wordt niet gepubliceerd), dan ontvang je een mail als het boek is verschenen! Binnenkort zal ik op deze site wat vertellen over het verhaal van ‘Kriep!’

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.