Leesniveau van M7 naar E7

Vorige week had ik herfstvakantie. Heerlijk, uitstapjes doen met mijn gezin: we zijn op de Euromast geweest, wezen midgetgolfen en we hebben gezwommen in een tropisch zwembad. Maar als schrijver heb ik het zo’n week ook altijd heel druk met een nieuw boek. Ik heb de vierde versie van mijn nieuwste boek gemaakt en opgestuurd naar de uitgeverij. En tja… er moet nog een vijfde versie komen. Want het leesniveau zit nu op M7, maar het moet E7 worden. Zes hoofdstukken hebben nog weinig moeilijke woorden, dus daar ben ik vandaag gelijk maar mee begonnen. Komt goed, hoor!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.