‘Mama kijk, daar heb je die schrijver!’

Voor het eerste in mijn ‘carrière’ als schrijver werd ik gisteren herkend door een jongen. Ik liep met mijn dochter in de drogist en hoorde ineens hoe deze jongen mij aanwees aan zijn moeder. Ik was de dag ervoor op een school in mijn woonplaats Maassluis geweest en had waarschijnlijk in zijn klas ook wat verteld over het schrijven van kinderboeken.
Jaren geleden op vakantie in Tsjechië kwam ik jongens tegen die mijn boeken kenden en vorig jaar in Colombia zag ik een meisje die ‘Rosa’ zat te lezen. Herkend worden op straat is weer een nieuwe ervaring. Je zou bijna denken dat ik beroemd ben…

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.