Mijn nieuwe site is bijna klaar

Als schrijver moet je van heel veel dingen verstand hebben. Tenminste, dat lijkt wel eens zo. Natuurlijk van schrijven en van kinderen, maar je moet ook verstand hebben van de onderwerpen waar je over schrijft. En dan moet je ook nog verstand hebben van websites enzo. Een jaar of wat geleden ben ik begonnen met deze site en al heel wat kinderen hebben ‘m gezien. Maar, het is tijd voor wat nieuws! Gelukkig hoef ik dat niet zelf te doen, ik heb een goede webmaster gevonden die op dit moment een mooie site voor me aan het bouwen is. Kom binnenkort maar eens kijken op dit adres: rolandkalkman.nl en je ziet het resultaat!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.