Opgepakt door de politie? Ik kan er nu over meepraten…!

Nee, nee, niet schrikken! Ik ben deze week niet door de politie in mijn kraag gevat. (Ik ben namelijk een heel brave burger 😉 Maar voor mijn nieuwste verhaal heb ik me eens goed verdiept hoe dat eigenlijk gaat als je wordt aangehouden. Gelukkig staan er op de site van Postbus 51 mooie folders van de overheid met informatie. Zo is het doen van research wel makkelijk!

Ik hoop maar dat ik deze informatie alleen maar nodig heb voor mijn boeken. Meester Jos, in mijn nieuwste verhaal wordt wel opgepakt en dat terwijl hij zo’n leuke meester is… Ik moet nog een paar hoofdstukken en dan is de eerste versie klaar.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.