Presentatie aan kinderen van groep 7 en 8.

Vanmorgen om tien over zes ging mijn wekker! Snel eruit, opschieten, want ik moest op pad! Om zeven uur zat ik in mijn auto, op weg naar een school in Nunspeet. Normaal is dat ongeveer anderhalf uur rijden, maar in de ochtendspits moest ik er toch wat extra tijd voor uittrekken. Gelukkig ging het goed en was ik om kwart over negen in Nunspeet. Om half tien ging ik daar een presentatie geven aan kinderen van groep 7 en 8. Een uurtje later kwamen de kinderen van groep 5 en 6. Ik vertel dan wat over mijn boeken, vertel hoe een schrijver werkt en lees ook veel voor. En wat heel leuk was, is dat de kinderen heel goed hebben geluisterd en meegedaan! Ik heb een heel leuke ochtend gehad, en volgens mij de kinderen ook.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.