Vervolg op ‘de laatste slag’?

Regelmatig krijg ik de vraag of er een vervolg komt op ‘de laatste slag’.

Vandaag heb ik een manuscript verstuurd naar mijn redacteur, wat een vervolg moet worden op deze jeugdthriller. Maar voordat het zover is, wordt het eerst beoordeeld en geredigeerd door mijn redacteur. Daarna ga ik het verhaal herschrijven. Alle fouten eruit, soms hoofdstukken wijzigen, inkorten, langer maken. En ervoor zorgen dat het weer een goed, spannend verhaal wordt. Of eigenlijk: een beter, spannend verhaal.

Ben jij benieuwd hoe dit verder gaat? Hou deze site dan in de gaten, dan praat ik je steeds bij.

Roland Kalkman

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.