‘Weet u nog iets grappigs over uzelf te vertellen?’

‘Weet u nog iets grappigs over uzelf te vertellen?’ Ik kreeg gisteren een mailtje van een jongen die zijn boekbespreking over ‘vijf gestolen diamanten’ gaat houden. Nou krijg ik regelmatig mailtjes van kinderen en het is altijd leuk om te horen wat jullie van mijn boeken vinden. Vaak hoor ik: ‘spannend’ of ‘leuk’. Dat is natuurlijk een groot compliment, als iemand dat over mijn boeken schrijft! Deze jongen schreef dat hij mijn boek ‘stoer’ vond. Ook dat is een reuze-compliment! Maar dan vroeg hij ook of ik iets grappigs wilde vertellen. Nou is het meestal zo dat andere mensen grappige dingen over jou vertellen (als je er niet bijbent). Die hoor je dus zelf niet. Misschien weten jullie wel iets grappigs over mij te vertellen? Laat maar eens horen!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.