Word je daar nou rijk van, schrijver zijn?

Leuk hé?

Da’s een vraag die ik regelmatig hoor. Maar ik moet je teleurstellen: ik ben niet rijk en de chauffeur van mijn Ferrari is ook niet rijk en de badmeester van mijn zwembad in mijn achtertuin ook niet, we zijn allemaal niet rijk… Geintje! 🙂 Je wordt er dus niet rijk van, ik heb zelfs geen Ferrari, maar een Smart.

Natuurlijk krijg je als schrijver wel wat betaald voor de boeken die worden verkocht, maar het kost ook veel geld om een boek te maken: het papier, de drukkerij enzo. Ook de uitgeverij en de boekwinkel hebben hun kosten. De meeste schrijvers van kinderboeken in Nederland hebben, net zoals ik, ook nog een andere baan. Voor mij is schrijven vooral een hobby! Ik vind het leuk als jij geniet van mijn verhalen.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.