zeilen op een studiedag

Afgelopen woensdag was het weer zover: schrijvers Bram Kasse, Hans Mijnders en ik waren te gast bij Bert Wiersema in Friesland. We hebben met zijn vieren een ‘schrijfkwartet’. Dit is geen spelletje om te spelen, maar we helpen elkaar met schrijven. Dit keer hadden we elkaar vooraf allemaal weer een nieuw verhaal opgestuurd. En daar praten we met elkaar over. Als we naar Bert gaan is het altijd extra leuk, want Bert heeft een zeilboot: eerst een stukje varen en daarna op een heel stil eiland geven we elkaar tips hoe we onze boeken nog beter kunnen maken.

Ik heb weer een hele waslijst met tips en adviezen gekregen van mijn collega’s. Daar ga ik vandaag nog mee aan de slag, dan wordt mijn nieuwe boek nog beter!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.