Bedreigd door wespen

‘Bedreigd door Wespen’

Seth rent de straat op. De sirene komt van links, hoort hij, maar hij ziet niets. Dan ineens komt er een motor met blauwe flitslampen de hoek om, recht op Seth af. Is dat een politiemotor? Maar de ambulance moet komen!

Het is een prachtige zomer. Seth en Else genieten van het zwembad en de grote tuin van Seth. Tot Seths moeder wordt gestoken door een wesp. Ze krijgt een extreme allergische reactie en is direct in levensgevaar.
Als er dan ook nog reuzenwespen opduiken in de tuin, moet er actie worden ondernomen. Seth en Else helpen om de wespennesten te vinden en te verwijderen. Maar gaan ze daarin niet te ver? En wat gebeurt er als Seth wordt gestoken?

Ik ben zelf niet zo dol op wespen en de eerste keer dat ik een Hoornaar zag, schrok ik enorm. Die herinnering heeft me geholpen met het schrijven van dit boek.

‘Bedreigd door Noodweer’ is een vervolg op ‘bedreigd‘,  ‘online bedreigd‘ en ‘bedreigd door noodweer‘ die de afgelopen drie jaar zijn verschenen, maar je kunt het prima zelfstandig lezen.

 

 

 

 

 

 

Klik hier om de het eerste hoofdstuk van het boek te lezen.


Bedreigd door Noodweer

Roland Kalkman

AVI M5

Uitgeverij ‘Den Hertog’, Houten

Prijs: € 11,90

ISBN:  978 90 331 32346

Dit boek is vanaf 9 september 2023 of te bestellen in de christelijke boekwinkel of op deze website.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.