de puntjes op de i

Deze week haal ik de laatste foutjes uit mijn nieuwe boek: ‘De Beesten-Bende’. Nadat ik het verhaal had geschreven en een paar keer dingen had verbeterd, waren mijn redacteur en ikzelf tevreden over het verhaal. De illustrator ging aan de slag met de omslagtekening en een nu mag ik het nog een keer lezen voordat het wordt gedrukt. De bedoeling is dat ik alle foutjes die er nog instaan, eruit haal. Niet voor niets, want ik ben halverwege en ik heb er al zo’n 10 fouten uitgehaald. Ik probeer natuurlijk op 0 fouten te komen. (De puntjes op de i, noemen ze dat.)
Ook heb ik de flaptekst geschreven. Die komt op de achterkant te staan. Voor mij is het boek dan klaar, maar het moet natuurlijk nog gedrukt worden.

In september komt ‘De Beesten-Bende’ uit. Het is het derde deel in de Tinsels-serie!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.