beesten-bende

2 reacties

Het verhaal van het derde deel van de Tinsels-serie is klaar. Vanmorgen heb ik nog een paar dingen verbeterd, nu moeten alleen de taalfoutjes er nog uit. En ik heb (eindelijk) een titel bedacht voor dit nieuwe boek. Vorige week waren schrijvers Bram Kasse, Hans Mijnders en Bert Wiersema hier op bezoek voor ons ‘schrijverskwartet’. Ik heb hun hulp gevraagd en Bert bedacht: ‘de beestenbende’. Ik wil het iets anders doen: ‘Beesten-bende’.

Illustrator George Schriemer is intussen bezig met de omslag van het boek. Ik heb de eerste schets gezien en die zag er geweldig uit. Ik kan bijna niet wachten tot het boek verschijnt. Maar dat is pas in september… (zucht, nog 5 maanden…)

 • Via via op je site terecht gekomen! Ik sluit me bij Geraldine hierboven aan. Altijd leuk als er een nieuw boek aankomt. Kan me goed voorstellen dat wachten lang duurt 🙂 Gewoon doorgaan met wat anders.

  Veel schrijfplezier!

 • Hallo Roland Kalkman,

  Leuk dat het nieuwe boek eraan komt, want dan heb ik weer een boek om te kopen van u die ik nog niet ken!
  Het word vast weer een superleuk boek!
  De titel klinkt ook leuk!

  Groetjes van Geraldine

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.