het derde deel van tinsels

Er komt een vervolg op ‘Meester verdacht!’ en ‘Donkere dagen’. Vanmiddag heb ik de laatste verbeteringen gedaan en nu is het boek weer naar de uitgever. Ik hoop dat mijn redacteur tevreden is, anders moet ik misschien nog wat verbeteren. Maar het is zeker dat het boek wordt uitgeven! Nu kan er een illustrator worden gezocht, die gaat de tekeningen maken. Daarna wordt het boek nog een keer op taal- en tikfouten doorgelezen. En dan wordt het klaargemaakt om te drukken. En zoals altijd… Je moet nog wel even geduld hebben. Mijn nieuwe boek verschijnt pas in september.

En de titel? Die blijft nog even geheim! Hou deze site maar in de gaten 🙂

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.