vakantie= lekker werken aan een boek

Deze week is het voorjaarsvakantie. Tijd voor klusjes, uitstapjes en… tijd om te schrijven! Vorige week kreeg ik het manuscript van het nieuwe deel van Tinsels terug van mijn redacteur. En er moet nog wel wat worden verbeterd. Het begin is te langdradig. Dus ik heb eergisteren van twee hoofdstukken één hoofdstuk gemaakt (gewoon de helft weggegooid, ook al de mooie zinnen met leuke grapjes 🙁 ) En hoe schrijf je nou ‘carabinieri’? (Dat is een soort politie in Italië)  Ik doe dat op vier verschillende manieren. Dat moet ook verbeterd! En…

Je snapt het al: het is vakantie dus ik ben lekker aan het werken aan een boek! Het is de bedoeling dat dit boek in het najaar verschijnt!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.