Je hoeft niet ziek te zijn, om beter te worden!

Die zin hoorde ik deze week op de radio. Ik moest er weer aan denken toen ik gisteren bezig was met mijn nieuwe verhaal. Ik heb dat een poosje terug aan drie collega’s laten lezen en zij hadden nog wel wat tips voor me. Maar dat betekent wel dat ik mijn verhaal moest verbeteren. Daar ben ik nu eindelijk mee klaar, maar het verhaal is nog niet af. Ik ben nog maar halverwege. Nu ga ik dus weer verder met het schrijven van het verhaal. Ik ga mijn best doen om het af te maken. Dat doe ik op de donderdagen, als mijn ‘schrijfdag’ is, maar ook in de kerstvakantie kan ik waarschijnlijk weer flink wat doen. En als het allemaal lukt, dan is het boek in de zomer klaar.

Misschien heb jij al eens een boek van mij gelezen. Ik hoop dat jij vindt dat ik steeds beter wordt! (Zonder dat ik ziek ben…:-))

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.