Uit de vuilnisbak

Geen reacties

Haal jij wel eens iets uit de vuilnisbak, wat je toch nog gaat gebruiken?

Vorige maand had ik bezoek van Marija, mijn nieuwe redacteur. Zij werkt sinds een maand bij mijn uitgeverij en kwam even kennis maken. In de kast op de uitgeverij had zij een plan voor een boek van mij gevonden, waar ik een poos geleden mee bezig was. Een boek voor jongens en meiden van 12 jaar en ouder. Ik had van mijn vorige redacteur goede tips gekregen om dit verhaal te veranderen, maar eigenlijk zag ik niet zoveel meer in het verhaal. Tot mijn verbazing zag Marija ook wel wat in dit verhaal.

Wat ga ik nu doen, ga ik het uit de ‘vuilnisbak’ halen en toch maar gebruiken, of laat ik het liggen? Ik krijg op mijn andere 12+ boeken ook veel positieve reacties, dus…

Ik denk dat ik er toch nog maar eens naar ga kijken, als mijn huidige manuscript klaar is. Maar eerst dit spannende verhaal afmaken.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.