manuscript de deur uit

Vandaag is er weer een manuscript ‘de digitale deur uitgegaan’. Met dit verhaal ben ik een tijd bezig geweest, maar nu is het dan klaar. Voorlopig, tenminste. Ik denk dat dit versie 6.0 is, maar er komt ook vast nog wel een versie 6.1 of 7.0. Nu moet ik afwachten, wat mijn redacteur ervan vindt. En het kan altijd twee kanten op: ‘Nee’ of ‘Ja, maar….’ En die maar betekent dan: het boek moet nog mooier, nog beter worden. Versie 6.1, dus. Ik ben benieuwd.

O ja… Dit verhaal is wel een bijzonder verhaal voor mijn doen. Het is geschreven voor jongeren (Zeg maar: 13 jaar en ouder).

Het volgende verhaal dat ik graag wil schrijven is een vervolg op ‘Poes’. Niveau M4, dit keer. Ik ga maar weer gauw aan de slag.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.