moodboards en andere creatieve dingen

Tot vorige week wist ik niet wat een Moodboard was. Heb jij er wel eens van gehoord? Vorige week donderdag was ik de hele dag in Dordrecht. Ik was te gast op het Wartburg college (Locatie Marnix). Nadat ik daar een presentatie had gegeven over de boeken van ‘Rosa & Maria’, gingen de leerlingen van de tweede klassen VMBO, HAVO en VWO in workshops op een creatieve manier aan de slag met de boeken: toneel, zang, tekenen. luisteren en… moodboards maken. Een moodboard is een soort collage waarop de sfeer wordt weergegeven, in dit geval van mijn boeken. Wow, wat een gave kunstwerken zijn dat geworden! Klik hier om het resultaat te zien. Ook van een supermooi stipverhaal, overigens!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.