Manuscript Rosa-Maria klaar

Het manuscript van ‘Rosa-Maria, zoektocht in Colombia’ is klaar! Gisteravond heb ik de laatste wijzigingen doorgevoerd en nu ligt het klaar om naar de uitgever te versturen. Vorige week was ik op vakantie en ik had mijn laptop meegenomen in de caravan. Op Koninginnedag heb ik ook aan het boek gewerkt!

Verder heb ik ook echt van mijn vakantie genoten, hoor! Het was prachtig weer, dus ik heb vooral ’s avond gewerkt, toen mijn kinderen al in hun tentje sliepen.

Nu heb ik een beetje een leeg gevoel, want ik heb de laatste dagen zoveel aan dit boek gewerkt, dat ik weer even moet nadenken voor ik aan een nieuw verhaal begin. Heb jij nog een leuk idee: mail het me!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.