Op zoek naar een Pool

Ik ben op zoek naar een Pool. Geen Noordpool of een Zuidpool, maar iemand uit Polen. J Voor mijn nieuwste boek wil ik namelijk iets bestellen bij een Poolse webwinkel, maar die site is helemaal in het Pools en dat kan ik dus niet lezen. Nou heb ik natuurlijk wel geprobeerd om er wat van te maken. Ik begreep best waar ik mijn naam en adres in moest vullen om een account aan te maken en ik begreep ook dat ze gegevens van mijn creditcard nodig hadden voor de betaling. Maar ja, toen kwam er een foutmelding. En die snap ik dus niet. Toen heb ik maar een mailtje gestuurd naar de winkel: in het Engels en in het Duits. Maar daar krijg ik geen reactie op. Daarom zoek ik een Pool.
Voor mijn werk ga ik binnenkort op bezoek bij Poolse mensen. Zou ik het durven vragen?

O ja, in mijn nieuwste boek gaat het dus over een Pool! Hij komt uit Warschau, dat ligt ongeveer in het centrum van Polen, dus toch geen Noord- of Zuidpool!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.