Yes! Manuscript door de uitgever goedgekeurd!

Yes! Vandaag is mijn nieuwste manuscript door de uitgever goedgekeurd! Dat betekent dat er weer een nieuwe spannend boek van mij uitkomt!

Ik werd zojuist gebeld door Marija, mijn redacteur bij uitgeverij ‘Den Hertog’. Zij heeft mijn manuscript gelezen en samen met de andere redacteurs en de uitgever was zij enthousiast over het verhaal. Nu krijg ik het binnenkort van haar terug, met opmerkingen en aantekeningen erbij. Vast wel weer wat taal- en tikfouten en ook nog adviezen voor het verhaal zelf. Die moet ik dan in de komende weken gaan verwerken. Ik ben benieuwd. Dit nieuwe boek komt overigens pas in de zomer uit…

Daarnaast was ik intussen ook al weer gestart met een ander verhaal voor jongeren vanaf een jaar of twaalf. (zie mijn blog van 4 december) Maar dat gaat dan weer even in

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.