‘Rosa & Maria, zoektocht in Colombia’ is verschenen!

Rosa & Maria

‘Rosa & Maria, zoektocht in Colombia’ is verschenen! Vorige week kreeg ik van de uitgever zelf de eerste exemplaren en nu is het boek te koop.

Iedere keer dat ik een nieuw boek heb geschreven, ben ik nieuwsgierig hoe het eruit ziet. Ook voor ‘Rosa & Maria’ heeft ‘mijn’ illustrator Adri Burghout weer een prachtige omslag gemaakt. Adri heeft ook de vorige twee boeken van deze serie geïllustreerd. Daarna ben ik altijd heel benieuwd wat anderen van het boek vinden. Ik geef altijd een boek cadeau aan mijn familieleden. Van mijn schoonmoeder heb ik al een compliment gehad voor dit nieuwe boek (dank u wel! J) En het belangrijkste: ik ben benieuwd wat jij van dit boek vindt! Als je mijn nieuwe boek hebt gelezen, wil je dan reageren?

Als je deze week naar de boekwinkel gaat, moet het boek waarschijnlijk nog besteld worden, maar binnenkort ligt het boek in heel veel boekwinkels. Veel leesplezier!

  • Ik vind het echt super mooie boeken,
    Omdat ikzelf als baby ook ben geadopteerd uit Colombia,
    En het enigste wat ik weet van me biologische moeder is dat ze ook Rosa heet dus dat vond ik wel mooi,Vorige zomervakantie ben ik ook met me ouders naar Colombia geweest en samen met me broer die ook is geadopteerd uit colombia,Maar toen gingen we alleen ernaartoe voor vakantie.Maar ik vind het een super mooi land,en omdat wij er vorige zomer geweest zijn kan ik ook allemaal beelden voor me nemen toen ik de boeken las, Zelf zijn we in Bogota Medellin Pereira Cartegena Rio Claro Sogamoso geweest.Ik heb echt veel plezier van het lezen gehad en ik vind het zelfs jammer dat ik ze alle drie alweer uit heb. doei Groetjes Noélla den Engelse….

    • Hoi Noélla, dankjewel voor je reactie op de boeken van ‘Rosa en Maria’. Gaaf om te lezen dat je ze mooi vond. Wat bijzonder dat jouw biologische moeder ook Rosa heet! Leuk dat jullie een vakantie in Colombia hebben gedaan, jullie hebben echt een grote rondreis gedaan. Wij denken er als gezin over om dat ook een keer te gaan doen, maar dan moet onze jongste dochter Yulia wat ouder zijn. (Ze is nu 4 jaar). Groet, Roland

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.