Toch een nieuw verhaal

Ben jij al begonnen op school? Wat doe je als je net een nieuwe meester hebt en die wordt opgepakt door de politie? Mijn nieuwste verhaal gaat over Thomas die dit meemaakt. Maar hij vertrouwt zijn meester: het moet een misverstand zijn! Zijn meester doet geen foute dingen! Zijn klasgenoot en buurmeisje Justine twijfelt. De rest van de klas keert zich tegen de meester. Wat is er eigenlijk gebeurd dat de meester is opgepakt? En waarom lag hij in het ziekenhuis toen hij werd aangehouden? Daar wil Thomas achterkomen! Hij gaat op zoek naar de enige getuige die er moet zijn.

Soms heb je als schrijver een idee voor een boek, maar dan komt er ineens een idee wat je leuker vindt, of waar je vaker aan moet denken. Dat had ik deze maand, toen ik op vakantie was in Zwitserland. Ik ben aan een ander verhaal begonnen, wat je zojuist hierboven hebt gelezen. En het idee van 14 juli, dat komt een andere keer wel. Denk ik…

In mijn caravan heb ik de eerste zeven hoofdstukken geschreven, nu ga ik gauw aan de slag met de rest! Ik heb nog een weekje vakantie!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.