Een nieuw spannend boek?!

Volgende week krijg ik vakantie! Na een jaar werken, ben ik zes weken vrij. Dat is natuurlijk wel een heel lange periode en daarom ben ik in de vakantie altijd actief als schrijver. De laatste weken van het schooljaar is het erg druk op school, maar in de vakantie heb ik weer tijd om te schrijven. Ik weet alleen nog niet wat ik ga doen… Ik wil graag gaan beginnen aan een nieuw boek. Ik heb al een ideetje naar mijn redacteur gestuurd, maar daar heb ik nog geen reactie op. En ik heb een brief gehad van een groep kinderen die moeilijk lezen, of ik weer een boek wil schrijven voor hen. (Net zoals ‘mijn mobieltje’.) Verder heb ik vorig jaar een kort verhaal geschreven, als huiswerkopdracht van een schrijversopleiding die ik heb gedaan. Dat korte verhaal is wel heel leuk om ook uit te werken als boek. Ik denk dat ik daar maar eens mee ga starten! Een nieuw spannend boek! Ik ga een klein stukje van het idee verklappen: het gaat over een jongen die van klimmen en afdalen houdt. Niet gewoon op een klimmuur, hij weet een plaats die veel spannender is…

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.