Top-10 van boeken

Geen reacties

Wat is uw top-10 van boeken? Deze week kreeg ik deze vraag in een interview wat een meisje voor school deed. Daar moest ik even over nadenken, dat is een moeilijke vraag!

Ik ga iets bekennen: ik heb eigenlijk geen antwoord gegeven! Ik heb haar een top-3 gemaild, maar ik heb er gelijk bijgezet: ‘Maar ik denk dat als ik morgen zou mailen, dat er weer andere boeken in zouden staan.’ Ik ga nu dus ook niet verklappen wat ik haar heb gemaild 🙂

Jij hebt vast als lezer ook wel een idee wat voor soort boeken je mooi vindt. En er zijn vast wel boeken die je nog een keertje leest? Is dat dan je mooiste boek?

Soms hoor ik wel dat lezers (kinderen en volwassenen!) mijn boeken een paar keer lezen. Dat vind ik altijd wel een compliment.

Of moet een boek je aan het lachen of aan het huilen maken? Misschien wel. In elk geval hoop ik dat je mijn boek uitleest en niet halverwege weglegt. Want dan is het zeker te weten een slecht boek!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.