Op de voorkant van een kindertijdschrift!

Voorkant Junior

Als je een boek hebt geschreven, ben je altijd benieuwd wat de lezers ervan vinden! In mijn geval zijn dat dus de kinderen die mijn boeken lezen. Maar wat ook heel spannend is, is wat journalisten ervan vinden. Want in sommige kranten en tijdschriften worden kinderboeken beschreven. Zoiets heet een recensie. Ik krijg zojuist een mailtje van een meisje, die vertelt dat ze in de junior iets heeft gelezen over mijn nieuwe boek. En ik zie op de teller van deze website, dat ik gisteren en vandaag ineens heel veel bezoekers heb. Ik ben gelijk nieuwsgierig gaan kijken op de site van Terdege junior.

Staat mijn boek ineens op de voorkant van de Junior. Dat is leuk! Ik heb even een mailtje gestuurd naar de redactie, want ik wil natuurlijk wel heel graag een exemplaar ontvangen om even te lezen. Ik ben heel benieuwd wat ze over mijn boek hebben geschreven…

Eén kleinigheidje nog. Ik durf het bijna niet te schrijven… Op de voorkant staat: Geboren in Columbia, maar dat klopt niet. Het land waar Maria is geboren heet echt Colombia.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.