Rosa & Maria, zoektocht in Colombia.

Afgelopen donderdag is het laat geworden. ’s Avonds om kwart voor elf was ik nog bezig met mijn nieuwe boek. De correctrice had het boek nagekeken op taalfouten en nu kon het nog snel door mij voor de laatste keer worden nagekeken. Ik kreeg het woensdagmiddag op de mail en vrijdagmorgen moest het weer terug zijn, omdat het naar de drukker moest. Maar ik had donderdag overdag een afspraak staan, waardoor ik het in één avond heb gedaan. Pffff… Maar wel gelukt.

De titel is overigens nog een beetje veranderd. Het wordt nu:

Rosa & Maria, zoektocht in Colombia.

De planning is nog steeds dat het in augustus in de boekwinkel te krijgen is. Ik hoop dat je nog even geduld hebt.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.