Superblij met 7.0

Geen reacties

Als ik een nieuw verhaal bedenk, duurt het meestal een jaartje voordat het verhaal een boek is geworden. Het verhaal waar ik nu mee bezig ben is heel anders gegaan. Het eerste idee heb ik een jaar of vijf geleden al bedacht. Ik heb het opgeschreven en verbeterd en dat zeker al een keer of zes. Nu, na vijf jaar, gaat het toch een boek worden! Deze week heb ik versie 7 ingeleverd bij mijn uitgever. Er is besloten dat het een boek gaat worden, de ontwerper is al bezig met een omslag. En ik ben SUPERBLIJ met versie 7.0. Hierna waarschijnlijk nog één of twee keer dingen verbeteren, maar in september komt-ie uit:

‘De laatste slag’ wordt een boek voor jongeren vanaf een jaar of 14.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.